Magknip

När vi  gick upp imorse för att äta frukost klagade lilleman på att han hade ont i magen, och efter en stund fick jag byta bajsblöja efter bajsblöja bara för att de bara rann ur han (sorry för detaljerna), så idag blir de inge simskola som vi annars har på söndagar.
Jag har precis fått i han en god grön juice som jag har gjort på spenat, fänkål, citron och äpple...han älskar den. Ända sättet man kan få i han lite grönsaker...att göra juice på dem =)
Igår var vi och träffade ett par kompisar som precis har fått barn igen, en liten flicka..eller så liten va hon inte, 5300 vägde hon =) men otroligt söt. Vi var ute på Alderholmen och lekte i lekparken och efter de fick barnen varsin glass. Vi köpte en piggelin till lilleman och själv tog jag en daimstrut, och självklart ville han byta glass med mej. Jag han väl ta 2 tuggor så fick han resten, och jag tror de är den som spökar med hans mage idag...
Nu verkar han pigg men de blir en lugn dag idag trots allt...
 
Lilleman ligger i soffan och tittar på tågfilmer på mammas mobil, med sina nya djur han fått
 

den goda juice jag gjorde...receptet finns under kategorin "nyttiga drinkar"
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0