Testpilot Nestlé fruktsallad

I och med att jag nu fått barn så får jag nu testa lite barnprodukter ibland..och denna gång fick jag äran att testa Nestlés fruktsallad för barn mellan 6-36 månader. Perfekt att ha med i skötväskan och ge som mellis så den får 5 av 5 poäng av mej. dessutom verkade sonen stormförtjust i den. Kan dock tycka att den nog är lite för lös i konsistensen för ett barn på 36 månader, ja skulle kanske sätta åldern 6-18 månader på den istället...tror nog att ett barn på 36 månader vill ha lite mer bitar i sin fruktsallad. =)
 
 
 
 

Tog sina första steg

Idag är en stor dag!! Clint har tagit sina första steg, och då menar jag inte ett eller två som de har varit hittills utan de va en riktig "promenad" på säkert 4-6 steg.
Jag och Mickis var med barnen på leklandet idag...hade tänkt åka till Älvkarleby på Fallens dag men ångrade oss då de va så dåligt väder så vi åkte in till stan istället för att leka på leklandet och de va där de hände!! Helt plötsligt tar han flera steg då Mickis lockar honom med en liten boll och han promenerar bort till henne för att ta den...varför har man aldrig kameran redo vid såna tillfällen...men jag hann filma några steg iaf( vet dock inte hur jag får upp den filmen här).
 
 
 
 
 
 

11 månader

Idag blir våran lillprins 11 månader...snart kan vi inte kalla honom liten längre. Som ja säger varje gång, fasen va fort tiden har gått. Kan inte fatta att de snart är dags för 1 års kalas, jag tyckte jag nyss fick upp honom på bröstet på BB =)
 
11 månader
 
 
2 dagar gammal
 
 
Vi har haft en riktigt mysig dag ute i solen idag...man får ta vara på dom få soltimmar vi har nu med tanke på vilket skit väder vi har haft på sistone...imorn är de nationaldagen så vi hoppas på lika fint väder då också.
 
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0