Hjälp mej....

Jag är ju ganska ny här på Blogg.se så nu behöver jag lite hjälp... kan nån tala om för mej hur man lägger in ett videoklipp tex från youtube??
Bilder kan ja ju lägga upp men hur fan gör jag med ett videoklipp??
Tacksam för svarNyårs firande

Japp då va allt planerat å klart inför nyår...det kommer bli fest i gasklockorna...

En kompis till Eric ska hålla fest där med tre rätters middag å bar och grejjer...så de kommer nog bli skit kul...

Imorron ska vi åka å köpa lite fyverkerier...de kommer ju finnas bar där så på bolaget behöver vi inte gå....kanske att vi köper en flaska skumpa å tar ett glas innan vi åker dit bara för sakens skull =)
Vad ska du göra på nyår? berätta! Jag tycker julen är en tid för familjen men nyår är till för vänner, vad tycker du?

Gott Nytt År!!

Nytt halsband

Jag fick inte alla grejjer igår men en del...ringde faktiskt Panduro och frågade vart mitt paket hade tagit vägen, jag har ju väntat i 11 dar nu (de skulle ta 3-5 dagar)...hon kunde inte hitta mitt paket så vi fick göra en helt ny beställning...suck...jaja efter typ 2 timmar så plingar de till i min mobil där de står i ett sms att nu har mitt paket kommit och jag kan hämta ut de...dubbelsuck...så de va bara tt ringa tillbaka till Panduro och ta tillbaka den beställningen så jag inte får två paket. Så idag ska jag göra en massa nya smycken!! =)
Jag har gjort ett nytt halsband idag iaf...

Svart med stjärnor...99:-                                        

     Närbild på hänget

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0