Tisdagsmys med frukt...och glass

Ikväll har vi myst med lite frukt och glass...dom har ju äntligen börjat sälja jordgubbar på bla torget och i andra små stånd så jag passade på att köpa en ask idag.
 
Nu har jag äntligen fått hem min baddräkt eller rättare sagt tankini från Bonprix, så nu kan jag bada när vi åker till Polen nästa vecka!
 
Myskväll med gotta
 
 
Min nya fina tankini...riktigt nöjd faktiskt
 
 

Ny vecka...v32

Jaha då va vi inne i en ny vecka IGEN! =) Tiden går verkligen så himla fort...men jag antar att när de börjar närma sej på allvar så går tiden sååå långsamt...
I helgen var vi ju ute och flängde ganska mycket...utemiddag på fredagen, bowling och utemiddag på lördagen och minigolf på söndagen så jag kan lova att jag faktiskt har haft rätt ont och varit trött under dessa dagar, speciellt när jag vaknade i söndags, då värkte fogarna och ryggen som bara den. De va t.o.m svårt att somna på lördags kvällen då de gjorde så ont i fogarna.
Nu har jag även börjat sova med en kudde mellan benen för att avlasta höften och fogarna och de hjälper faktiskt...i början kunde jag inte alls sova med en kudde mellan benen, fick t.o.m mer ont i höft och rygg av den men nu känns de nästa nödvändigt.
Bebisen får även hicka oftare och oftare nu för tiden, då den ligger där inne och tränar sina lungor genom att svälja en massa fostervatten och får då hicka väldigt ofta som resultat. De sägs oxå att nu sover bebisen ca 95% av dygnet men de tycker jag inte stämmer...okej dom dagarna när jag har hållt i gång mycket då kan de vara tvärlugnt i magen dagen efter men annars tycker jag den bökar runt lika mycket som vanligt. De märks att de börjar bli mindre och mindre plats för den, då de spänner riktigt orderntligt i huden ibland och jag kan känna hur den sträcker ut sina ben och armar. Här om morgonen så tittade jag ner på magen när jag vaknade och kunde riktigt se vart och hur bebisen låg i magen...magen var helt osymetriskt då jag tydligt såg hur bebisen låg på ena sidan av magen, andra sidan var nästan helt platt =)
 
 
 
 

Minigolf med mamma å eric

Idag har varit en helt underbar dag med strålande sol och riktig högsommar värme ute. Jag och Eric hade stämt träff med min pappa på eftermiddagen men innan de så ville vi hitta på något innan den här helgen i Stockholm tar slut...så vi bestämde oss för att åka ut till Brostugan och spela lite minigolf och njuta av de fina vädret.
Jag kan ju avslöja att jag regerade på minigolfen...så bra har de nog aldrig gått för mej. Eric brukar alltid vinna över mej men inte denna gång, och han va inte ens i närheten!! =) Han vann ju dock på bowlingen igår men de va inte men många poäng  ;)
Efter golfen åkte vi hem och hade lite födelsedagsfika för mamma med lite tårta...de är ju egentligen inte förrens imorn hon fyller men då åker vi hem så då tog vi tårtan idag.
Efter den fikan var de dax att åka iväg till pappa för nästa fika =) Efter de så åkte Eric in själv till stan för att träffa en killkompis så jag åkte hem och umgicks med mamma på tumanhand...
Imorn åker vi hem, de känns både tråkigt och skönt. Tråkigt för att vi kommer lämna kvar katterna här hos mamma (med tanke på att vi åker till Polen nästa vecka) så jag kommer sakna dom nåt enormt, men skönt för att komma hem oxå...borta bra men hemma bäst!
 
Mamma spelar minigolf
 
 
Tjockisen spelar minigolf
 
Jan vann!!!
 
 
Såg två riktigt häftiga bilar där borta
 
 
Snacka om feta däck
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0