Magknip

När vi  gick upp imorse för att äta frukost klagade lilleman på att han hade ont i magen, och efter en stund fick jag byta bajsblöja efter bajsblöja bara för att de bara rann ur han (sorry för detaljerna), så idag blir de inge simskola som vi annars har på söndagar.
Jag har precis fått i han en god grön juice som jag har gjort på spenat, fänkål, citron och äpple...han älskar den. Ända sättet man kan få i han lite grönsaker...att göra juice på dem =)
Igår var vi och träffade ett par kompisar som precis har fått barn igen, en liten flicka..eller så liten va hon inte, 5300 vägde hon =) men otroligt söt. Vi var ute på Alderholmen och lekte i lekparken och efter de fick barnen varsin glass. Vi köpte en piggelin till lilleman och själv tog jag en daimstrut, och självklart ville han byta glass med mej. Jag han väl ta 2 tuggor så fick han resten, och jag tror de är den som spökar med hans mage idag...
Nu verkar han pigg men de blir en lugn dag idag trots allt...
 
Lilleman ligger i soffan och tittar på tågfilmer på mammas mobil, med sina nya djur han fått
 

den goda juice jag gjorde...receptet finns under kategorin "nyttiga drinkar"
 
 

Grön styrka

Gör som Karl Alfred och ladda med spenat. Tillsammans med äpplen, fänkål och citron får du en frisk morgonjuice som gör att du orkar lite längre.
 
Grön styrka
5 dl
 
1 citron
200 g rättika eller fänkål
3 äpplen
65 g spenat
 
GÖR SÅ HÄR:
 
1. Skala citronen och rättikan (eller om du använder fänkål tar du bort de gröna)
 
2. Kör först spenaten genom en råsaftcentrifug, och sen de andra frukterna/grönsakerna.
 
 

Buzzador - Pågen Leva bröd

Åter igen har jag fått möjligheten att testa en ny produkt via Buzzador. Denna gång fick jag prova ett bröd från Pågen som heter Leva, som är ett smakrikt bröd av fyra sädesslag med sötma från spannmålen och nötighet från fröer och den kallpressade rapsoljan.
Den innehåller även mycket protein, hela 3,6 g per skiva. Ett mycket gott bröd som garanterat kommer köpas fler gånger. Lilleman hemma älskade de så mycket så jag hann inte ens ta nån bild på de då de åts upp så fort =)
 
 
 Bilder lånad av Google

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0