Nya kläder till mamman

Då jag nu är mammaledig så lever jag under ganska tight budget, så de där med att shoppa nya kläder till sej själv står ganska långt ner på listan. Men jag tyckte att jag var värd lite nya kläder så jag frågade min sambo snällt om de va ok att jag beställde lite denna månad..."självklart ska du göra de" svarade han =) Så nu har jag precis klickat hem 3 nya tröjor, ett par byxor och en fleecejacka =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Namnsdag idag

Japp idag är de min dag, idag har jag namnsdag. I Finland firar man mycket mer på sin namnsdag än på sin födelsedag, så alltid på denna dag brukade jag få ett kort från min mormor i Finland och de kan jag verkligen sakna ibland. Här i Sverige är de inte så många som bryr sej om sina namnsdagar, och ärligt talat hade jag faktiskt själv glömt bort att de va Mikaela idag =) tur man har vänner som påminner en ;)
Alltid när man har namnsdag eller födelsedag så brukar man få en massa erbjudanden eller rabatter från olika företag via mailen, iaf jag brukar få de och även denna gång. Men jag kan tycka att de är lite fula (men förstår dem samtidigt, de är ju reklam) för de är alltid köptvång om man ska kunna utnyttja dessa rabatter...som tex dessa två som jag fick idag...
 
 
 
Som mammaledig har jag tyvärr en ganska tight budget just nu så de blir nog inga köp denna gång... men ja ska faktiskt beställa lite nya kläder för de tycker jag att jag är värd, men de kommer inte bli från Nelly, inte denna gång iaf.... =)
 

Testamente

Idag var jag och sambon ner till familje juristen för att skriva testamente och sambo avtal...tyckte att de va läge nu när vi både har fått barn ihop och skaffat hus...man vet ju aldrig vad som händer imorn, bäst att va på säkra sidan och ha allt sånt nedskrivet och fixat då.
Sen tog jag och Clint en liten sväng på stan och lyckades träffa på Maria så vi passade på att käka ihop. Och som vanligt ville ju inte Clint ligga ner i vagnen utan skulle sitta upp men de tog inte många minuter så sov han =)
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0