Dopet

I lördags döpte vi Clint, och allt gick så bra. Hela kalaset blev så lyckat och han var som en liten ängel i kyrkan...sa inte ett knyst när prästen hällde vatten över huvudet utan skrattade bara =) Han fick beröm av alla deltagare och alla tyckte han va så söt. Efter dopet gick vi iväg till bygdegården för att äta smörgåstårta. Efter allt ståhej så var de dags för paketöppning, å de va mycket paket kan ja lova. Vi fick otroligt fina saker och inte en enda dubblett av något =)
Clint sov mestadels av dopfikat då han hade varit sjuk under veckan så han slocknade direkt efter dopakten, men strax innan alla skulle gå så vaknade han så han kunde heja på alla och vandra runt i allas famnar =) Jag kan lova att han somnade gott den kvällen =)
Tack allihopa som var med och förgyllde våran dag och tack för alla fina presenter till Clint!
 
 
 
 
 
 
 
 
Clint med alla sina faddrar
 
 
Nedan visas alla presenter Clint fick...en babyvakt
 
 
 
 
En broderad badrock, en björn, en sparelefant, en sparbil, converse skor och böcker
 
 
En broderad snuttefilt, en speldosa, 2 smycken, "första tand" låda
 
 
En bok där han själv är huvudpersonen, porslin
 
 
 
En egen fotölj
 
 
En bumbo stol
 
 
 
 

Sjuk bebis

Idag har vi bara tagit de lugnt då Clint fortfarande är sjuk...inatt sov han dock lite bättre då vi fick rekomendationen att använda lite nässpray för barn. De står ju att den är från 2 år egentligen men när prästen som ska döpa Clint var här igår för att prata om dopet berättade hon att hennes man, som är läkare, hade sagt att de va ok att använda lite sån nässpray, så då gjorde vi de...och då kunde han få sova iaf utan att behöva kämpa så med andningen och även kunna amma.
 
Lillhjärtat som är sååå förkyld
 

 
Härom dagen fick vi en hel kasse äpplen från en av Erics mammas assistenter, så idag gjorde jag egen äppelmos...den står på avkylning fortfarande, men imorn blir de nog gröt med äppelmos till frukost =) Hoppas den blev god bara.
 

 
Nu har vi gått igenom allt inför dopet på lördag och jag tror att allt är inhandlat också. Prästen var som sagt här igår och vi gick igenom vilka psalmer som ska sjungas samt vad var och en skall göra under dopakten. Clint kommer få 3 gudmödrar samt en gudfar, och alla har fått varsin uppgift på lördag. Sen under fikat så kommer vi fixa fiskdamm åt barnen samt göra en liten rithörna där dom kan umgås medans vi vuxna fikar. =) Vi var till City Gross i måndags och beställde smörgåstårtorna, och imorn hämtar vi nyckeln till Bygdegården så vi kan åka dit redan på fredag och förbereda lite samt duka färdigt allt så vi slipper stressa med de sen på lördagen. Jag tror de här dopet kommer bli jättefint!
 
 
 
 

Nytt i garderoben

Idag åkte vi in till stan för att strosa runt lite och shoppa lite nya kläder till lillhjärtat...Eric hittade en sån söt dress, som ser ut som om han skulle ha frack på sej =) sen hittade jag även en body som hade en liten fluga på sej..så de blev en hel del nytt i Clints garderob =)
Vi lyckades även träffa på Erics mamma som var ner på stan med sin assistent, så vi passade på att ta en fika ihop. Efter de gick jag och Eric iväg å käka lunch, de blev sushi mmmums.
Imorn är de dags för öppna förskolan igen. Jag och Clint var där i Torsdags och de verkade som om han tyckte de va riktigt skoj...han va helt slut efteråt och somnade som en stock i min famn under fikat med de andra mammorna =) men imorn ska vi inte dit för att leka utan för att fotograferas. De kommer dit ett företag som fotar barnen och sen kan man köpa korten av dem, så imorn ska vi inviga den fina bodyn med flugan på =)
 
Några av de nya kläderna
 

Vi köpte även en toksöt gubbkeps som han får ha sen när han blir lite större
 
 
 
 
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0