Tennis

Idag åkte jag och Cissi iväg för att spela tennis...ingen av oss kan spela men de är ju grymt kul. Detta va 2a gången jag spelade och även fast jag inte va bra så va jag mycket bättre nu än när jag spelade med Eric sist... men de va grymt kul så de ska vi göra igen bestämde vi...

Men imorron blir de gymmet istället...Cissi kör step och jag kör gym...känns skönt att ha kommit igång igen...måste verkligen börja röra på mej mer med tanke på hur stillasittande mitt jobb är just nu. ibland har jag lust att gå tillbaka och börja ronda men jag vill verkligen inte jobba natt igen...så då får jag väl helt enkelt stå ut med att sitta stationärt och sen träna lite på fritiden. Bara man hittar en träningsform som man tycker är rolig så går de bra..längtar tills jag kan börja springa igen..än så länge tycker jag de är lite för kallt. Måste ju verkligen hinna träna lite inför vårruset i år. =)

Strippan gjorde succé

Äntligen kan ja berätta allt...i helgen hade vi en överraskningsfest för Mikis som har fyllt 25...jag har ju inte kunnat skriva nånting om de för att de va en överraskning men äntligen kan jag berätta allt... shit va roligt vi hade. vi hade beställt mat från en catering och sen en strippa... oj oj oj säger ja bara...=)

Här kommer några bilder...dom säger mer än ord =)

               

 

               

 

               


           

 

Ja här har ni fått sett en del bilder...resten finns på facebook....shit va kul vi hade!!!!!!!!!!!!!!!

Jobba extra

Igår va en hektiskt dag...först träning med Cissi, sen rände vi runt på stan å fikade å shoppade lite förstås =)
När jag kom hem så började jag småplocka lite hemma...de är fortfarande en del kvar >=( de tycks aldrig bli färdigt...kan ju bero på att ja tar så lite åt gången..=) men så tänkte jag att jag skulle lägga hela fredagen på städningen här hemma..men shi fick jag för igår kväll så ringde dom från jobbet och undrade om jag kunde hoppa in extra idag.."Ja okej då" sa jag, snäll som man är så här sitter man, på jobbet...städningen får vänta tills jag kommer hem ikväll...

På söndag är de dax att vrida fram klockan en timme..så nu måste ju våren va på väg eller?!

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0