Reklambilder

Idag fick jag ett meddelande på Instagram från företaget Mittnamnhalsband.se. Jag har tidigare beställt ett armband från dem med min sons namn på och la då ut en bild på de på mitt instagramkonto, och idag tog dom kontakt med mej för att fråga ifall de fick använda min bild i reklamsyfte i media. Spännande! Jag har frågat om de utgår nå arvorde, men jag har inte fått svar än...så vi får väl se =)
När jag svarade på deras förfrågan så såg jag att jag hade ett gammalt meddelande från ett annat företag som undrade om de fick reposta en av mina bilder som jag hade lagt upp på mitt instagramkonto i början på Januari där jag berättade att jag läst deras bok för min son, och hur bra den var. Så nu vill även dom använda min bild, men dock bara reposta den i sitt flöde på deras konto.
 
 
Bild på armbandet
 
 
Bild på boken vi läste
 
 

Äntligen lite porr igen!!

Fick ett mail från bioklubben igår där de stod lite info om smygpremiären på den nya filmen Fifty shades darker. Lätt att jag tar den chansen att få gå och se den 3 dar tidigare än alla andra =) Företaget Cetaphil skulle även vara där och bjuda på lite varuprov samt ha lite goodybags tävlingar. Sen bjuder de även på popcorn och läsk till alla, så de va klart att jag klickade in och köpte några biljetter.
Så den 7/2 är de dags att kolla på lite snusk film igen hehe =)
 
 
 
 

Middag hos mamma

Igår bjöd mamma oss på middag hemma hos henne...första gången sen hon flyttade hit. Hon har haft en massa verktyg och maskiner ståendes i köket sen renoveringen så hon har inte kunnat haft bordet på rätt plats i köket så att vi allihopa skulle ha fått plats att äta där...men igår så va vi där på middag. Jag hade bakat med mej en ananaspaj till efterrätt, de va väldigt god.
Efter de satt vi mest och njöt i soffan men ett glas bubbel, medans Clint sprang omkring och busade med oss alla.
Idag står babysim på schemat, fast man kan väl inte kalla de BABYsim längre då de är 2 åringar som badar =) jag tror de kallar de för MINIsim numera. Men innan de ska vi åka förbi den stora loppisen som är på travet idag...ska leta efter lite fler filmer till Clint...just nu går Paw Patrol och tåget Chuggington på repeat här hemma...
 
 
 
målade lite igår
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0