Grön tröja

Häromdan när jag sprang ner på stan så svängde jag in en snabbis på H&M för att köpa klädvårdsrullar (de går åt en hel del såna när man har djur hemma), men självklart kan ja ju inte bara köpa de...så jag klev ut därifrån med 2 tröjr och lite nya underkläder oxå. =)
 
En grön tröja
 

 
och en likadan fast i guldvitt tyg
 

 
 
Jag kunde ju inte låta bli när dom bara kostade 99:- st =)

Nya änglar

Igår gjorde jag lite nya smycken...de va ett tag sen nu, men jag har hållt på å pysslat med så mycket annat så då har jag bara gjort dom beställningar som jag fått in och inget annat...men nu kommer de lite nytt.
 
Änglar...40:-/st varav 20:- går till Barncancerfonden
 

 
Armband med svart mockarem och en bricka med texten "From here to eternity"...95:-
 

 
 

Nytt pyssel

Idag blev den färdig! Jag har under några dagar hållt på å målat med schabloner på ett örngott och idag blev den färdig. Trots att jag använde schablonlim så flöt de ut lite färg under kanterna...men men de va ju första gången så jag är rätt nöjd ändå.
Jag har ett örngott kvar som ja oxå ska göra, så vi får väl se om de blir bättre...
 
 
 
Ja tänkte att mamma skulle få denna (varsågod mamma) så därför skrev jag No 31 så hon ska veta hur gammal jag var när jag gjorde den =) (jag har ju inte fyllt än men jag fyller ju 31 i oktober).

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0