Ultraljud

Idag fick vi se vårat lilla mirakel för första gången!! Den rörde på sej massor...en sån overklig känsla! Jag har gått runt med en fånigt flin på läpparna hela dagen =)
 
 
 
 
 
 

Bakat med svärmor

Idag var vi ut en sväng till Bönan för att hälsa på och jag passade på att baka lite med svärmor. Det blev en äppelpaj med smultäcke...mmm så god den blev!!
 
 
Efter att vi kom hem så gjorde vi lite mat och tittade på när dom svenska hockeyjuniorerna slog Ryssland, samt när Finland slog Canada, så imorn är det Sverige - Finland i final!! Tyvärr kommer vi vara ombord på ett kryssningsfartyg då så vi kommer missa finalen...man kan ju hoppas att dom har en tv som visar kanal 2 på båten =)
Just nu har vi besök av Erics systerson som ska sova här inatt...han och Eric sitter och spelar nåt skjutarspel på xboxen...där lär ju dom sitta halva natten =)
 
 

Gott nytt år!

Vi firade som vanligt vårat nyår tillsammans med familjen Evansson i deras vackra hus vid vattnet...vi stod för efterrätten och fyverkerierna och dom stod för maten. Våran nyårssupé bestod av hummer till förrätt, hästbiff till efterrätt samt min hemgjorda hallonpannacottapaj med färska jordgubbar.
Vi såg som vanligt på Grevinnan och betjänten och sen lyssnade vi på Jan Malmsjö när han ringde in de nya året, efter de blev de skålande och raketer för hela slanten....
 
Ett litet urval från gårdagens bilder...
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0