Testpilot åt Smartson

Idag fick jag veta att jag är 1 av de 300 som ska få testa Norton Mobile Security programmet/appen till min mobil i ett helt år kostnadsfritt!! Det var över 2000 sökande och jag blev en av dom som kom med.
Jag har precis installerat programmet på min telefon och de gick väldigt lätt...enkelt att förstå alla instruktioner och att följa alla stegen. Nu ska jag bara sätta mej in i själva programmet och se vad jag kan göra med de och om jag kommer ha någon användning av de. Jag har dock redan installerad stöld skyddet, de va de första som jag fixade via appen, så om min mobil nu skulle bli stulen så kan jag med en enkelt sms låsa min mobil och göra den obrukbar för tjuven på de sättet. De känns tryggt!
 
 
 
Jag kommer berätta mer om denna app senare framöver.

Krämig kolja med tomattapenadsås och matvete

Idag provade jag en ny ingrediens i min matlagning. Som säkert alla vet vid de här laget så kör vi med Linas Matkasse just nu och idag stog matvete på matsedeln...detta har jag aldrig ätit och jag kan erkänna att jag varit lite skeptiskt mot de (trott att de inte kan va särskilt gott). Jag har nu helt och hållet ändrat min inställning och insett att denna vara kommer vi köpa hem fler gånger... =)
Här ska ni få receptet på denna underbara fiskrätt som helt klart får 5 av 5 poäng av mej.
 
Krämig kolja med tomattapenadsås och matvete
4 port               591 kcal/ port
 
4 portion Matvete (Frebaco)
600 gram Kolja
1 dl Crème fraiche
2.5 dl Mjölk, mellan 1,5%
2 msk Tapenade (ZETA)
300 gram Haricot verts
1,5 st Grönsaksbuljong tärning
1 tsk Oregano
1 msk Vetemjöl
1 msk Margarin flytande, 80 % fett
1 tsk Salt
2 krm Svartpeppar
1/2 Kruka färsk persilja
 

1. Koka 4 port matvete, använd gärna 1 tärning grönsaksbuljong istället för salt.
2. Smält margarin i en rymlig stekpanna med höga kanter. Rör ner vetemjöl. Vispa ner mjölken, lite i taget, till en slät redning.
3. Tillsätt creme fraiche, tapenaden, 1/2 tärning grönsaksbuljong, oregano och svartpeppar. Koka upp under omrörning.
4. Dela koljafilérna i portionsbitar och strö på salt. Lägg ner fisken i såsen. Låt sjuda 5-7 minuter under lock.
5. Koka haricots vertsen.
6. Strö finhackad persilja över fiskpannan och servera med nykokt matvete och haricots verts.

 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0