Förkylning och hockey

Igår var jag och älsklingen på hockey...Brynäs skulle spela sin 5:e match mot Färjestad och var tvugna att vinna för att kunna gå vidare till semifinal...de va en riktigt spännande match som slutade i förlängning men där föll dom tyvärr så nu är säsongen slut för Brynäs...jaja bara att ta nya tag till nästa säsong!
Jag har gått och blivit tokförkyld så idag mår jag riktigt piss men jag anser mej inte ha råd att vara hemma från jobbet då jag har en del utgifter dom kommande månaderna. Så de får bli till att dricka mycket honungsvatten och knapra halstabletter...suck och bläääää
 
Prickens första hockeymatch
 
 
Mina bästa vänner idag
 
 
 

Bilbarnstolen inhandlad

Nu är nästa stora köp till bebisen klart...nämligen bilbarnstolen. Så nu kan vi åka hem säkert från BB när de är dax. Det blev en Axkid Babyfix, den har fått bra betyg  i alla möjliga tester så de känns bra.
Fick även reda på av mamma igår att hon kommer köpa skötbordet som jag har önskat mej =) ja blev sååå glad!! Alla bidrag är välkomna då de inte är billigt att få barn.
 
Våran nya bilbarnstol
 
 
Skötbordet som mamma kommer köpa...perfekt när man inte har så mycket plats
 
 
 

99 dagar kvar

Idag går vi ner på tvåsiffrigt tills bf...gud va tiden går fort! "Bara" 99 dagar kvar...men vem vet vi kanske får en liten midsommar bebis :-)
Idag har vi fikat tillsammans med Erics föräldrar på Erics pappas boende...riktigt roligt att träffa dem båda samtidigt! Sture skrattade glatt när jag visade min stora mage och sa att han skulle bli farfar, såg nästan stolt ut :-) 
 
 
 
Imorse passade jag på att äta frukost i lugn och ro för mej själv...Eric sov länge då han va ut å svira till sent igår :) Nu för tiden vaknar jag väldigt tidigt, tror kroppen håller på å gör sej redo för att ta hand om den lille...jag har alltid kunnat sova 10-12 timmar i sträck utan problem men nu vaknar jag vid 7-8 tiden på morgonen och kan inte sova längre...men men de är ganska skönt att gå upp lite tidigare, då får man mer gjort under dagen :)
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0