Vabruari snart slut

Snart är "Vabruari" slut. Jag tycker ändå att vi har klarat oss rätt lindrigt. Lilleman hade feber några dagar i början på månaden som sen visade sej övergå i höstblåsor, så nu har vi klarat av den sjukdomen oxå.
 
Alla hjärtans dag har ju även passerat förbi, men vi gjorde inget speciellt detta år utan var bara hemma och mös på kvällen. Vi köpte lite blommor till varann men inge mer än så...vi visar varann extra kärlek varje dag så den dagen känns inte nå mer speciell än de andra....väldigt ofta brukar jag få små lappar av sambon med gulliga meddelanden på, så jag får min dos av uppskattning nästan dagligen.... jag tror att de är de små grejjerna som håller kärleken vid liv, istället för att satsa på något stort mer sällan.
 
I helgen ska vi ha lite vänner över, och vi ska käka tacos och spela det nya spelet Speak Out. För dom som inte vet vad de är så kolla på videon längst ner. Jag tror vi kommer ha sååå roligt, kommer garanterat ha träningsverk i magen.
 
 
 
 
 

Testpilot - Brödernas naturliga basturökta skinka

Denna gång har jag fått testa pålägg från Brödernas, och jag valde deras naturliga basturökta skinka (helt utan tillsatta e-nummer). Man har ju alltid fått höra hur fullproppade allt smörgåspålägg är med dessa e-nummer, så denna gång kändes de bra att få testa nåt utan de, plus att det är svenskt kött .
Jag valde som sagt deras basturökta skinka och den var riktigt god. Klar och tydlig rökt smak och perfekt på mackan.
Den får helt klart 5 av 5 poäng av mej.
 
 

Buzzador - Havremål

Nu har jag fått äran igen att testa lite produkter...denna gång Göteborgs Digestive Havremål. Perfekt till frukost eller varför inte som ett mellanmål.
De har den klassiska smaken av digestivekex och är förpackade två och två, totalt 16 kex i förpackningen.
Häromdagen gjorde jag mej en smarrig shake till frukost plus 2 havremåls kex, och jag stod mej lätt ända fram till lunch på de.
Dessa kommer garanterat köpas igen då de både är goda och fullproppade med fullkorn och annat nyttigt.
 
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0