Växer så de knakar

Oj oj här har de hänt mycket...en sak som jag har lärt mej som småbarnsförälder är att de är väldigt svårt att planera...herregud man tycker att man är ute i god tid men så är de alltid nåt som händer eller kommer i vägen så blir man försenad....de är verkligen fullt upp hela tiden, därav den dåliga uppdateringen här.
Ja vad har hänt sen sist då...Clint har hunnit bli hela 8 veckor (igår) så tiden rusar verkligen förbi. Han har passerat 5 kg strecket samt vuxit till 57,5 cm (sist vi mätte han den 26/8) så snart är de dags att börja använda stl 62 på kläder, men än så länge kan han ha stl 56.
Jag har dessutom börjat ge honom lite ersättning då han är en väldigt hungrig grabb och tydligen inte blir nöjd med de jag har, trots att jag ibland kan pumpa ur 90 ml ur ena tutten! Han har även kommit in i en period där han inte riktigt vill sova på dagarna, man får lixom tvinga honom till att sova, han vill så gärna vara med överallt och inte missa något =) Skulle han få bestämma så skulle jag va tvungen att byta till sittdelen i vagnen redan då han ibland blir skitförbannad när han är tvungen att ligga ner i vagnen och då inte kan se vad som händer runt omkring honom, då är bärselen kanon för då är han nöjd och kan somna väldigt lätt.
På tisdag är de dags för bvc igen då jag ska få lite information om mammagruppen, så vi får väl se om man kan lära känna nå nya mammor här i området som man kanske kan gå ut å gå tillsammans med sen i framtiden.
Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen med vad som händer här hemma..får passa på när lillen sover, men de är oftast då som man får passa på att göra sånt som man inte kan göra när han är vaken, typ duscha, fixa här hemma då vi precis har flyttat till hus så kan jag lova att de finns att göra här =)
 
 
Min lilla gladfis
 

Jennie kom på besök
 

Clint med sin favorit moster
 

Han har börjat gilla att bada nu
 

Clint pratar för fullt
 
 
Dessa underbart söta små fötter
 

Han har börjat bli riktigt stark i nacken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0