Smyckesvisning

Idag har jag varit på mammas jobb och haft smyckesvisning, och som vanligt så hann jag inte ens packa upp grejjerna innan tjejerna kommer och rycker i smyckena =) De blev en hel del sålt så nu har man lite extra cash till jul =)
 
så här fint hade jag dukat upp idag
 
 
jag hade även med mej mina handgjorda kort
 

Hamnade mellan tågbommarna

Igår hade jag min skyddsängel med mej de är jag övertygad om. Jag hade precis tankat bilen och var på väg till jobbets kontor för att lämna matlådan till sambon som han hade glömt hemma.
När jag börjar närma mej tågspåret vid Solbergs (längs upplandsleden mot stan) så ser jag att varningslamporna blinkar rött som om att ett tåg skulle komma. Men de där tågspåret trodde inte jag användes längre...jag har bott här i 12 år och aldrig sett ett tåg åka där...så jag börjar sakta ner farten för jag blir lite fundersam och då ser jag tåget på min högra sida så jag tvärnitar med bilen. Helt plötsligt ser jag att bommarna fälls ner framför mej på andra sidan spåret och då tänker jag "va konstigt att dom har bommar på den sidan men inte på min", när jag tittar i backspegeln så ser jag hur bommarna fälls ner bakom bilen och jag inser att jag står innanför bommarna med bilen.
Som tur är hade jag rätt så god marginal mellan bilen och spåret men ändå, jag stog innanför bommarna. Nu va de tur att de inte va nå höghastighets tåg som åkte förbi utan bara ett gammalt godståg som körde typ i 5 km/t...kan lova att ja kände mej dum....
 
 

Testpilot för Dove

Som jag skrev i förra inlägget: "bättre lycka nästa gång"...och den lyckan kom på en gång =) Fick precis ett mail där jag fick veta att jag blivit uttagen som testpilot för Dove via Buzzador. Jag ska få prova Dove pure & sensitive bodylotion, och denna gång kommer jag få 8 st småflaskor som jag kan ge till mina vänner så dom oxå kan få prova produkten. Bra va!
Denna produkt kommer passa mej perfekt nu när vintern är på intågande, jag blir så himla torr i huden då så denna kunde inte ha kommit mer lägligt!
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0