Feberfrossa

Igår spenderade vi hela dagen på Fjärran Höjder badet med några vänner och Clint simmade som bara den. Vi lånade ett par armpuffar och en sån flytgrej man har runt midjan så han flöt helt själv och tyckte de va superskoj att "simma själv".
Men ja tror att 3 timmar i badhuset blev lite för mycket för honom för inatt vaknade ja av att hela han låg och skakade...ja trodde först att han hade fått en reaktion på de vanliga smöret han fått på smörgåsen två dar i rad nu (med tanke på hans mjölkallergi) men kände rätt snabbt att han var skållhet. Tog tempen och såg att den låg på 38.4...blev lite orolig först och trodde han höll på att få feberkramp först med tanke på skakningarna ....
Sprang ner för att hämta alvedon, gav honom en supp och tog tempen igen och den hade stigit till 39.5 och hans andning var riktigt snabb nu...blev riktigt orolig där ett tag men efter ca 30 minuter började febern gå ner och skakningarna avta. Tillslut låg den på 38.9 och han hade lugnat ner sej...äntligen kunde vi försöka sova igen.
Idag var han lite trött på förmiddagen men sen har de varit full fart igen....så de berodde troligtvis på gårdagens badande...så nästa gång tar vi de lite lugnare.

Min lilla krigare

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0