Åker på roadtrip

Idag ska vi åka på roadtrip jag och Eric. Vi börjar med att åka ner till Stockholm idag, ev om ja ska presentera Eric för pappa för första gången (om nu pappa har tid/lust...de hade han ju inte sist..=(...)...sen drar vi vidare ner till Göteborg på söndag och bor på hotell.
På måndagen drar vi ner till Malmö och sen vidare till Tyskland!!

Igår var jag ute med tjejerna på afterwork...vi började med att gå till Olearys och käkade, sen gick vi till Interpool för att spela lite bowling (jag vann!!) sen drog vi över gatan till Söderhjelmska för en sista cider innann de blev nattmat på Frasses.
Efter de tog jag bussen hem för första gången...dock fick jag sällskap på vägen hem av en trevlig kille som bodde längs vägen...skönt slapp man gå själv i mörkret sista biten.

EfterrättenTjejernaFrida och jagBowlingDom snygga skornaZanna redo att kastaBehöver jag säga att jag vann =)Nu ska jag gå å stoppa nåt i magen innan vi drar...

Rassel runt halsen

Har gjort lite halsband idag....

Långt halsband (70 cm + 10 cm hänge) med stardust pärlor i olika färger och en stor stjärna...110:-Långt halsband (70 cm + 10 cm hänge) med acrylblommor i olika färger och en vinge...120:-Halsband med blåa pärlor och silverfärgade blommor...105:-

Pärlan ska bort

Idag ska kanske pärlan bort....Eric ska sälja sin ena bil..=( Den har verkligen varit helt underbar, men idag kommer det en från Sundsvall och ska titta på den...och jag inbillar mej att åker man ända från Sundsvall så köper man den nog. Hoppas den får ett bra hem bara =)

Pärlan

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0