BF idag

Ja idag är de dagen med stort D, idag har vi vårat bf datum. Men än så länge så verkar de inte hända nåt...=(
Vi började dagen med att sova riktigt länge, sen gick vi ut och åt brunch. Efter brunchen åkte jag och mamma till Valbo köpcentrum för att titta lite, och för att jag skulle få röra lite på mej och kanske få igång nåt ;)
Mamma hittade lite nya kläder medans jag mest gick runt och försökte guppa lite extra på magen för att få bebisen att vilja komma ut...
Eftersom de har varit så lugnt i magen idag så bestämde vi oss för att gå på bio nu på kvällen, så mamma, jag och Eric gick och såg Transcendence med Johnny Depp. Riktigt bra film faktiskt så den rekommenderar jag er att se.
Ja nu sitter jag här och pratar lite med magen och försöker få den där inne och förstå att den är färdigbakad och kan komma ut nu...vi vill allihopa att den ska komma ut så vi får hälsa på riktigt =)
Men med tanke på vad som hänt under veckan (tänker inte gå in på några detaljer) så tror jag ändå inte att de kommer dröja alltför länge innan den behagar titta ut, jag tror inte jag kommer behöva gå över 2 veckor å sen sättas igång...men man vet ju aldrig, man ska aldrig säga aldrig...
 
Bilden på mej är tagen imorse
 
 

Hallonbladste

Idag köpte jag mej lite hallonbladste...har hört att detta ska lindra vid och efter förlossningen så man inte blöder lika mycket, men även att de kan sätta igång förlossningen. Expediten i affären informerade mej noga om att man endast får använda detta vid slutet av graviditeten..hmmm undra om hon missade min stora mage...jag ÄR i slutet av graviditeten jag lovar!! =)
Jag tänkte jag skulle ta en kopp när jag kom hem från stan men kom på att jag faktiskt ska på studentmottagning idag plus att Eric är i Uppsala och firar sin systerson som slutar nian, och jag vill inte riskera att kanske sätta igång nåt nu, de vore lite dumt ;) så de får vänta till ikväll hehe.
 
Sist vi var till barnmorskan så såg allt bra ut, mitt järnvärde hade äntligen gått upp till de normala (115) så de är väl bara till att fortsätta knapra mina järntabletter så att de håller sej där tills förlossningen. Hjärtslagen låg fortfarande på 140 och mitt blodtryck var 115/65..sf måttet låg på 35 så jag följer kurvan perfekt.
Vi bokade in ett till besök den 23/6, men vi får väl se om jag hinner gå på de eller om den lille vill komma innan de =)
 
 
 
Nu är hon klar!! och arbetslös =) nu väntar bara mottagningen med all mat! =) mmm de gillar gravidmagen =)
 
 

Fina bilder

I mitten av Maj var vi iväg för att fota lite gravidbilder hos en fotograf och av alla bilder vi tog så skulle fotografen sen fixa till 3 av dessa och häromdagen fick jag dessa...dom är så fina så jag tänkte ja skulle dela med mej av dessa =) Den ena har ni ju redan sett men här kommer de andra två...
 
 
 
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0