Pigg och feberfri

Sjukstugan fortsätter här hemma... men lilleman är pigg och feberfri som tur är. Medicinen tycker han däremot är pest och pina men blandar vi ner de i chokladdryck så funkar de att få i honom de.
Jag är så glad att han har fått den lidriga varianten av vattkoppor...han kliar ingenting (förutom litegrann på nätterna men inget som stör honom jätte mycket) och han är pigg och leker hela dagarna. Han har typ 20-25 koppor och de flesta är väldigt små. Jag är tacksam att han fick de nu när han är liten och inte som jag som fick de i 27 års ålder... då blev jag sjuk kan ja lova....usch.
Men även fast han är pigg så lär han ju va hemma från dagis...och idag var mormor (min mamma) snäll och tog honom så jag och sambon slapp vabba...nästa vecka jobbar jag endast 2 dagar samt att de är korta dagar så då ska hon oxå hjälpa oss så vi slipper förlora så mycket på att vabba. Hon är grym min mamma, vad skulle vi göra utan henne.
 
Igår pysslade vi...han målade en teckning till pappa
 
 

Sjukstuga deluxe

Lilleman har då otur. Igår va sambon hemma å vabbade med honom och var ner till hälsocentralen och fick veta att lilleman har öroninflammation på höger öra.
När jag kom hem från jobbet så hittade jag en vattkoppa på honom...som sen blev 2 och 3 st... han lyckades somna och var dessutom feberfri men inatt vaknade jag av att jag låg typ i en blöt pöl...kände på lilleman som låg bredvid mej att han va skållhet..de visade sej att han hade 39.8 graders feber. I med en alvedonsupp och lyckades efter lite om och men att somna om.
Vi vaknade för ca 1 timme sen och jag har inte hittat nå nya koppor på honom så ja hoppas verkligen att han får den lindriga varianten. Jag fick ju själv vattkoppor när jag var 27 år så jag är ändå glad att han får de nu när han är liten och kanske inte kommer ihåg så mycket av de. Men ja tycker synd om honom som både ska ha öroninflammation och vattkoppor samtidigt!
 
 
 
 

Gjort egna prints

Suttit å lekt lite på datorn och gjort egna prints som jag nu skulle vilja skriva ut och göra till tavlor... nån som vet nåt bra ställe i Gävle där man kan skriva ut på typ lite snyggare A4 papper? Eller de kanske bara går att ta de till typ Audio Video och göra en fotoutskrift? Nån som kan komma med lite tips... jobbigt nu när min mamma inte jobbar längre, förut skickade man allt sånt här till henne så kunde hon fixa vilka format/papper som hellst =)
 
Print nr 1 (latitud å longitud på hemadressen)
 
 
 
Print nr 2
 
 
Vad tycker ni? Hiss eller diss??

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0