Nyårslöfte

Jag vet inte riktigt om man kan kalla detta ett nyårslöfte då jag bestämde mej redan i typ november att jag skulle hoppa på detta. Jag ska nämligen börja på ett kost och träningsprogram nu i januari och till hjälp har jag en kollega/vän som kommer fungera ungefär som min "coach", och som jag hoppas kommer finnas där och stötta mej när jag behöver lite extra peppning, vilken säkert kommer ske under resans gång. =)
Jag har inte satt någon målvikt egentligen utan jag tänker köra på och sen får vi se efter dessa 12 veckor vad vågen står på, men jag skulle nog vilja tappa åtminstone 10-12 kg.
 
Jag kommer nog skriva en hel del här på bloggen om hur min viktresa går, mest för att få ur mej lite tankar och funderingar som säkert kommer dyka upp under dessa 12 veckor...de kommer säkert bli mycket gnäll och "tyck synd om mej" prat men jag hoppas oxå på att kanske få lite peppande ord av er för de kommer säkert behövas =) Får se om jag är så modig så jag vågar lägga ut nå bilder på mina framsteg (förhoppningsvis går de bra)...jag har inte riktigt bestämt mej än på den fronten...
 
Jag surfade runt lite idag och hittade två klänningar som jag idag ALDRIG skulle sätta på mej då jag inte skulle känna mej särskilt bekväm, men skulle jag lyckas tappa mina 10-12 kg så kanske ja skulle våga sätta på mej dessa...så därför kommer jag spara dessa bilder för att peppa mej själv att kämpa på och att jag faktiskt kanske en dag kommer kunna använda nån av dom och känna mej bekväm och kanske till och med snygg =)
 
 
Klänning 1
 
 
Klänning 2
 
 
Nu jävlar ska kilona bort!!!!!!!!!

Nytt resmål

Sitter och kollar runt vart man kan resa härnäst...i år var vi ju till USA (Alaska och Florida) men jag har en dröm sen jag var liten att nångång åka till Madagskar. Detta pga deras otroliga djurliv. Så sent som på -90 talet så hittade man en ny lemurart där, bambulemuren. Den är ett av få djur som kan äta bambu som innehåller cyanid. Bambulemuren får i sig tillräckligt mycket cyanid för att döda en människa varje dag.
I Madagskar äter man otroliga mängder ris. Lokalbefolkningen är känd för att vara duktiga risodlare och här lyckas de med 3 skördar per år istället för normalt 2. Madagaskerna äter ris 3 gånger per dag och på ett år äter en genomsnittlig madagask 135 kg ris!
Dom har inte bara ett otroligt djurliv utan även ett häftigt växtliv med tex deras helt otroliga Baobaträd, även kallad apbrödsträd. Träden kan bli upp till 20 meter höga och ha en lika bred diameter, grenarna kan bli mellan 18 och 20 meter långa. Träden har en frukt som heter apbröd. Frukten ser ut som ett avlångt päron och är gul och lite skimrande grön.
Dom har även väldigt vackra stränder och väldigt bra dykvatten...dock varnar dom för att de finns mycket haj där. Men de skulle va ett häftigt land att få åka till!! Vem vet min dröm kanske går i uppfyllelse 2013.
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0