Bubbel och choklad

Idag är de PARTY!! Ikväll ska Jennie visa mej kroglivet i GBG..de ska bli skitkul!!!
Nu håller vi på å gör oss iordning...dricker lite bubbel och tar en massa crazy foton, dom får ni se på facebook sen (dom som kan)...=)
Sorry för den dåliga bild kvalitén men de kommer bättre bilder sen...
Ha de så kul allihop för de ska vi ha...=)

Ensam borta

Jaha då va man ensam hemma...fast borta...hemma hos Jennie...hon jobbar ikväll så då får jag roa mej själv...men imorron drar vi till Ullared!!! Woho hoppas jag hittar nå skoj.
Idag har vi bara tagit de lugnt...åkte till Partille en sväng och shoppade lite å käkade... imorron är de fest på kvällen, de ska bli spännande att få träffa lite nytt folk.
Nä nu ska jag nog ta en promenad till Lidl...måste bara hitta ett paraply här hemma hos Jennie då de ösregnar ute..=(

Lyckodag på Liseberg

Idag har vi varit hela dagen på Liseberg, å shit vilken dag!! AJ va ont ja har i fötterna och rösten är hes... Coolast va helt klart Balder och sen Kanonen...Uppsvinget pirrade mest i magen.
Jag hade en jäkla tur vid chokladhjulen...efter ett tags spelande så gick vi iväg till marabou hjulet och där lyckades jag vinna en stor kaka (2 kg) och direkt efter de gick vi iväg till Ballerina hjulet och där vann jag på en gång!! Så de va en riktig lyckodag!!
tur att jag har hjälp att äta upp allt....=) nu syftar jag inte på katten utan på Jennie =)

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0