Cake pops

Igår fick jag lust att baka nåt och letade på olika recept och ramlade över nåt som hette Cake pops...hmm hade aldrig hört talas om de förut men de såg väldigt gott ut så jag valde att prova...och de blev väldigt bra (trodde dock inte de när jag blandade ihop de) och framförallt riktigt snygga =)
Recept:

1 dl grädde
20 g hackade Ahlgrens bilar
1 st sockerkaka
200 g choklad
ev strössel

Värm grädde och bilarna tills bilarna nästan har smält. Ställ sedan i kylen medan du gör sockerkakan.
Gör en vanlig sockerkaka och låt den svalna i 10-15 min.

Mosa sönder sockerkakan i en stor bunke och ha i Ahlgrenssmeten, kör med elvisp tills allt är blandat, och forma till lagom stor bollar. Låt stå i kylen medans du smälter 200 gr choklad, rullar bollarna i chokladen och sen i ev strössel. De går även att klippa till lagom långa grillpinnar och stoppa in i bollarna och göra klubbor av dem.

Fimolera smycken

Jag har nu testat på de här med att göra små figurer/pärlor i fimolera och det är såååå roligt...pilligt med roligt. Jag har inte fått in fintekniken än men så är de ju med alla nybörjare, de tar sin tid att bli duktig.

Här kommer iaf några bilder på min första "konstverk"...

Armband med "Ahlgrens bilar" i fimolera...75:-Nyckelring med en cupcake i fimolera...40:-Örhängen med hallon i fimolera...50:-Örhängen med cupcakes i fimolera...50:-Halsband (80 cm långt) med en dammsugare/punchrulle i fimolera...75:-Nyckelringar med varmkorvar i fimolera...40:-/stÖrhängen med tärningar i fimolera...50:-Nyckelring med en dammsugare/punchrulle i fimolera...40:-Halsband med en cupcake i fimolera...75:-

Massage bilder

Det har varit mycket hundmassage på sistone men de är pga att jag måste få ihop mina praktiktimmar så jag kan få ut mitt diplom. Det har varit jätteroligt att träffa alla dessa hundar och jag känner för varje gång att jag lär mej mer och mer...så de där som min lärare sa att de tar ca 100 hundar innan de sitter i fingrarna stämmer nog =)
Idag var jag iväg igen till 2 hundar som jag masserat förut, och sist jag var där så var den ena hunden väldigt tight i bindväven runt ländryggen och rumpan, och idag när jag var där så hade de släppt totalt, så de va så roligt att se/känna. Jag hade även gett matte några enkla övningar som hon kunde göra mellan våra besök och de märkes verkligen att de hade gjort skillnad så de va kul att se.

På onsdag är de dax igen och då är de oxå ett återbesök, hos 3 st Bearded collies. Ska även vara med på en Rally lydnads träningen efter de. De ska bli riktigt spännande att se, har aldrig varit på de förut. Får passa på att sälja in mej själv och hundmassagen lite där =)


Här kommer några bilder från förra veckan då jag var iväg och masserade några finska lapphundar.


Här är några bilder på dom hundarna jag masserade idag fast dom är tagna vid ett annat tillfälle...Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0