Bröllops smycke

Jagfick ju i uppdrag av mamma att göra ett smycke åt henne som hon kunde ha på bröllopet i Sri Lanka i sommar....nu är det äntligen klart...de kommer bli ett par örhängen till oxå som ser ut som hänget på halsbandet men dom gör jag ikväll.
Va tycks?? Jag vet, svart kan ju kännas lite dystert på ett bröllop men de va vad mamma ville ha så då gör ja det...det är ju dock inget svenskt bröllop hon ska på utan Srilankesiskt...hon ska vara klädd i sari...

SmycketNärbild på hängetSari (mamma vill ha en blå)

Militär besök

Igår hade vi besök i hamnen av stooora militär båtar...HMS Sundsvall, HMS Gävle och HMS Visborg...det cirkulerade mycket smygga sjömän nere vid kajen...även uppe hos mej i vakten.. =)
Dom var här för att rekrytera ungdomar att börja arbeta för dom.... blev nästan lite sugen på att ansöka...

Bilder från GD.se

Bio ikväll

Ikväll ska jag å Eric gå på förhandsvisning av filmen Kommisarie Späck...De ska bli spännande å se va de kan vara för nåt.....undra om den är rolig eller om den bara blir löjlig...de märks, de är ju gratis iaf så de gör inget om den är dålig =)
Direkt efter bion åker jag till Sthlm eftersom jag ska på kurs i helgen...kommer komma hem till mamma ganska sent men men...
Funderar även på att stanna kvar till på måndag så jag kan fira morsdag med mamma..de har jag inte gjort på länge...

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0