Tappade naveln

Igår va en jobbig dag...Clint var otroligt klängig och ville inte vara själv för fem sekunder, han kunde inte skiljas från mej utan skulle ligga vid mitt bröst hela tiden...han vilade inte heller sina tider som han brukar vila, så jag funderade länge på vad de kunde vara...jag befarade kolik eller nåt i den stilen först men eftersom han va nöjd när han var hos mej så misstänkte jag ändå inte de...tills jag upptäckte vad de va, han hade tappat naveln!!
Vi var till bvc igår på förmiddagen och jag upptäckte då att de hade kommit lite blod från naveln och sa då till bvc sköterskan att nu är de nog nära, den kommer nog lossna vilken dag som helst...och mycket riktigt så lossnade den redan samma kväll =)
Clint åt sitt sista mål mat kl 23 sen somnade han, helt utmattad förmodligen efter allt gnällande och ingen vila, och han vaknade inte förrän kl 04 nästa gång för att äta och sen nästa gång vid 07, så imorse kände jag mej riktigt utvilad för en gångs skull =)
Det gör ju säkert inte ont att tappa naveln men de kliar säkert eftersom de är ett litet sår som håller på och läker och det vet man ju hur de kan va, så de måste ha varit därför han va så gnällig och klängig igår =) Idag har han varit sitt vanliga jag igen, vilat sina tider som han brukar och inte alls varit lika mammig.
På lördag går stora flyttlasset till huset och sen på söndag hämtar vi resten med allt smått som blir kvar....sen är väl tanken att vi därefter ska bo i huset =) de nya ägarna av lägenheten har sagt att dom kan ta städningen om dom får flytta in tidigare och egentligen ska dom inte få nycklarna förrän den 1 augusti så skulle dom få tillgång till lägenheten redan på måndag så blir dom nog glada och så slipper vi städa ;)
 
 

Vårat mirakel är här!

De har gått några dagar sen jag skrev nåt sist, och de är för att de har hänt lite sen dess...vi har blivit föräldrar!! Den 5/7 kl 22.56 kom våran son Clint, välskapt och helt perfekt. 51 cm lång och 3258 gr. Vi är sååå lyckliga!
Allt gick bra, fick dock använda sugklocka sista biten men de gick hur bra som helst. Allt har funkat perfekt och vi fick åka hem från BB redan efter 2 dagar, så nu är vi hemma och försöker få rutin på dagarna.
Närmsta familjen plus några vänner har varit förbi och  tittat på våran lilla guldklimp, och ja tänkte jag skulle åka förbi jobbet nästa vecka för att visa upp honom =)
Nästa vecka flyttar vi till huset, de kommer va fullt upp. Jag hoppas vi får tag på lite flytthjälp då ja inte kommer kunna bidra så mycket då jag lär ta hand om den lille...men de går nog bra. de ska bli skönt att få komma iordning där borta och äntligen kommer jag få inreda lillens rum (som jag har längtat) =)
 
Här är han alldeles nyfödd, vi har precis fått komma ner på BB
 
 
En dag gammal
 
 
Clint tillsammans med sin mormor
 
 
Våran guldklimp
 
 
 

Imorron händer de!!

Innan den här helgen är slut så kommer jag bli mamma!!! Shit va stort..och lite läskigt =)
Vi var till barnmorskan imorse för att göra en vanlig kontroll, och där berättade jag att jag har läckt lite vatten hemma..trodde dock inte att de kunde vara fostervatten då de ändå va ganska lite, utan trodde de mest berodde på att slemproppen hade lossnat. Men hon tyckte ändå att jag skulle ringa till förlossningen så fick dom avgöra om jag skulle åka upp för en kontroll ifall de va fostervatten eller inte.
Jag ringde till FL och de tyckte absolut att jag skulle komma upp för en kontroll så de var bara att sätta sej i bilen och åka upp. Där uppe fick jag lämna ett urinprov samt göra en gyn undersökning och mycket riktigt var de fostervattenavgång, och med tanke på att jag gått och läckt i snart 2 dagar så fick vi en tid för igångsättning direkt imorgon!! Om nu den inte behagar att komma ut redan idag/inatt... jag har ju haft en del värkar så vi får väl se.
Barnmorskan uppe på FL tyckte jag var en cool kvinna som inte redan hade ringt upp till dem då jag hade märkt att de börjat läcka vatten, "första gångs föderskor brukar ju ringa in vid minsta lilla som händer men inte du minsann.. du verkar väldigt lugn och cool" sa hon =) hehe jag som trodde de hörde ihop med att slemproppen lossnade och tänkte inte så mycket på de...
Jag tycker att de ska bli rätt skönt ändå att bli igångsatt..nu kan vi förbereda oss på ett helt annat sätt här hemma och verkligen gå igenom allt som vi vill ha med oss upp, än att behöva åka upp i halv panik och grymma värkar och kanske glömma nåt...nu kan man i lugn och ro göra sej iordning här hemma och packa allt och sen åka iväg.
Jag är så nyfiken på dej där inne!! Men nu dröjer de inte länge förrän vi få träffas på riktigt!! Trodde aldrig den här dagen skulle komma ;)
 
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0