Saknar henne redan

Har precis lämnat av min mamma på tågstation, hon har varit här och hälsat i helgen.....å jag saknar henne redan! 
Konstigt med tanke på att när man var i tonåren så tyckte man hon mest va i vägen och va jobbig, nu är hon en av mina bästa vänner och jag skulle inte veta vad jag skulle göra utan henne, är så glad att jag har henne som mamma! Tänk hur de kan förändras hehe
Sitter nu och tittar på os finalen i hockey (Sverige-Kanada) och ja kan nog säga att guld blir de tyvärr inte, utan vi får nog nöja oss med silvret...Kanada är helt enkelt bättre....men ja tycker ändå att dom ska va glada för dom har gjort bra ifrån sej som kommit så här långt.
 
 
 

Första sparken för pappan

Igår fick Eric känna första sparken från Pricken =) Jag har provat att lagt hans hand på magen flera ggr när jag känt att de har sparkat hårt och igår va de dax igen, å denna gång kunde han känna sparken =)
Jag har nu suttit ett tag och försökt leta reda på information om vart man kan göra ett 3D/4D ultraljud nånstans...nån som vet?? Jag har fått tips om Tittut kliniken men dom verkar ha stängt (har hört att de ska va pga för lite personal), jag kommer inte in på deras hemsida iaf....nån som vet nån annan som gör dessa ultraljud?? Jag skulle så gärna vilja göra ett sånt =)
 
 
                   Lånad bild
 

Alla hjärtans dag

Varken jag och Eric är inte speciellt mycket för denna dag...istället för att köpa blommor och presenter och visa varann extra uppskattning just på denna dag så gör vi de hellre när de är helt oväntat, då känns de mycket mer äkta, så därför bestämde vi och våra vänner Maria å Hasse för att fira denna dag tillsammans.
Vi lagade tacos och jag hade bakat en tårta. Kvällen blev superlyckad och vi hade riktigt trevligt och tårtan blev en hit trots att alla var proppmätta efter maten och knappt fick i sej sin tårtbit (jag va den enda som åt upp hehe).
 
Tårtan
 
 
 
Tårtan innehöll hallonmousse och ahlgrensbilar fluff och var sedan täckt med dumle fluff...sen dekorerade jag den med chokladfingrar samt gjorde ett hjärta av gelehallon och hällde kinapuffar på toppen. En riktigt sockerbomb men supergod!!
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0