Gett blod

Japp då va de gjort. ..nu har jag varit å lämnat alla prover för att bli blodgivare. .. Ja fick till och med Eric att skriva upp sej att oxå bli blodgivare. Han har varit de förut, och båda vi har väldigt ovanliga blodgrupper...ja har B- å han har A- så dom tyckte de va bra att vi ville bli blodgivare.

Dag 26 - Vemmas kost och träningsprogram

Idag hade jag en riktigt smarrig matlåda med mej...grillbiff med ugnsrostade grönsaker och en supergod yoghurtsås.
 
 
 
Denna vecka är det ju som sagt högkolhydrats vecka hela veckan, och nästa vecka är det dax för en ny 4 veckors period och den startas med en cleansing vecka =) Denna vecka kommer jag nog gå upp lite i vikt då jag äter mer kolhydrater så jag kommer förmodligen samla på mej en massa vatten men de kommer istället rasa av nästa vecka då jag startar med en rening/cleansing av kroppen. Så de ska bli riktigt intressant att väga sej nästa vecka för att se hur de har gått.
Imorn är de invägning igen så vi får väl se då..... igår var även första gången jag fuskade sen jag startade med detta program...jag åt en kanelbulle fast de inte va min ätardag..(skäms Mickis)...men imorn ska jag till simhallen och simma 1 km sen på söndag ska ja till gymmet så förhoppningsvis kanske inte den gjort alltför stor skada i slutet av veckan ;)

Ny tatuering

Jag har länge gått och velat haft en ny tatuering...sist jag tatuerade mej gjorde jag ett stort M i nacken, sen har jag ju även en viol på fotleden till minne av mormor...men denna gång skulle jag vilja ha en text skriven på sidan om kroppen, typ från strax under armhålan och neråt. Men jag vill inte ha nån vanlig text som alla andra har, typ nåt på latin eller så utan jag vill ha nåt som representerar mej så jag satt och funderade ett tag och kom på uttrycket "Don´t worry be happy"...de tycker jag stämmer ganska bra in på mej, folk säger alltid att jag jämt är glad och att gå runt och oroa sej är inte riktigt min grej, de leder lixom ingenstans....
Så nu har jag skrivit ner denna mening i lite olika stilar men skulle vilja veta vad ni tycker är finast.... har ni nåt annat förslag så skriv gärna de..
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0