Valborgs besök

Idag kommer mamma hit...ska bli kul att träffas igen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag..de blir säkert att vi går ner och tittar på maj brasan. Men imorron tänkte jag överraska henne med att åka till Falun till Lager 157..de ska bli kul..de va typ 1-2 år sen ja va där sist...hoppas man kan hitta nå fint.Sen på söndagen tänkte vi åka till Stora Vall tillsammans med Erics föräldrar och äta söndgsstek som dom har där ute...jättemysigt. Har ni inte varit där så åk dit. Eftersom mamma fyllde år i onsdags så tänkte vi fira henne då...=) (hoppas hon inte läser detta nu, men de tror ja inte )Jag är så glad för mitt wii...jag har hållt mitt löfte om att träna på den minst 1 timme om dan (när jag inte tränar nån annan stans)...å helt otroligt nog så känns de i kroppen...haha roligt..tänk att man kan få träningsverk av ett tv spel =)

Starta eget

Jaha då va mötet avklarat...nu undrar ni säkert vad de var för möte, å jag lovade ju att ja skulle berätta när de va klart. Jag har i många år gått i tankarna att starta eget...ett hunddagis. Och idag var jag på möte med en rådgivare på nyföretagarcentrum...han gav mej en jättebra dc där jag kan göra upp en affärsplan och räkna ut en budget å sånt...sen pratade vi lite om min idé å så, vad jag bör tänka på å sånt. Nu har jag en hel del framför mej, men jag har börjat iaf =)Steg 1 är iaf att gå en utbildning för att få driva hunddagis (en ny lag från 1 nov 2008)...sen vill jag gå en utbildning i hundmassage, så jag kan erbjuda mina kunder lite mer än bara själva hundpassningen.Nu är de bara å ligga i.... så själva öppnandet av hunddagiset är väl aktuellt om ca 1-2 år....

Spännande möte

Japp imorron kl 11.45 ska jag på ett möte i Teknikparken...ett möte som kanske kan förändra min framtid...mer än så säger jag inte...vill inte berätta för mycket än då allt inte är klart än...kan berätta mer sen när mötet är avklarat...=)

TeknikparkenImorron ska jag även ha min andra smyckesvisning...sååå roligt!!

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0