Mat på nätet

Igår handlade jag lite mat över nätet från en av alla dessa sidor som rear ut en massa olika matvaror, ibland med ända upp till 90% rabatt. De hade rabatt på en hel del drycker som jag passade på att köpa, men sen även lite gotta till lilleman, som jag beställt tidigare därifrån och som han älskade.
Smidigt att beställa mat över nätet tycker jag, plus att kunna få en massa rabatt på de oxå. Vi har funderat på om vi ska börja med en sån matkasse igen. Vi provade Linas Matkasse förut och var mycket nöjda, men gjorde ett uppehåll då vi skulle iväg över sommaren sen blev de aldrig att vi fortsatte. Jag har dock kvar deras små recepthäften som man fick med i varje kasse och jag brukar ta fram dem nu och då för att få lite ny matinspiration där hemma. Det är lätt att hamna i "köttfärssås-och-spagetti-rejset" där hemma när man har småbarn tror jag, speciellt när man har ett barn som matvägrar med jämna mellanrum och det ända han möjligtvis kan få i sej då är just spagetti och köttfärssås.
 
Några saker jag klickade hem...
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0