Hamnade mellan tågbommarna

Igår hade jag min skyddsängel med mej de är jag övertygad om. Jag hade precis tankat bilen och var på väg till jobbets kontor för att lämna matlådan till sambon som han hade glömt hemma.
När jag börjar närma mej tågspåret vid Solbergs (längs upplandsleden mot stan) så ser jag att varningslamporna blinkar rött som om att ett tåg skulle komma. Men de där tågspåret trodde inte jag användes längre...jag har bott här i 12 år och aldrig sett ett tåg åka där...så jag börjar sakta ner farten för jag blir lite fundersam och då ser jag tåget på min högra sida så jag tvärnitar med bilen. Helt plötsligt ser jag att bommarna fälls ner framför mej på andra sidan spåret och då tänker jag "va konstigt att dom har bommar på den sidan men inte på min", när jag tittar i backspegeln så ser jag hur bommarna fälls ner bakom bilen och jag inser att jag står innanför bommarna med bilen.
Som tur är hade jag rätt så god marginal mellan bilen och spåret men ändå, jag stog innanför bommarna. Nu va de tur att de inte va nå höghastighets tåg som åkte förbi utan bara ett gammalt godståg som körde typ i 5 km/t...kan lova att ja kände mej dum....
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0