En kvällstur med båten

Idag kom min guddotter Jolin på besök...hon har länge velat komma å sova över hos oss så idag kom hon hit och då passade vi på att ta en liten tur med båten.
Vi packade kylväskan full med godsaker och sen stack vi ut. Inne i stan vid gasklockorna skulle Gyllene Tider spela så vi åkte dit och la oss utanför med båten så vi kunde lyssna...och vi va inte ensamma kan ja lova. De va fullt med båtar där redan när vi kom trots att vi va där en hel timme innan konserten startade.
Vi åt rostbiff med potatissallad och rödbetssallad och till efterätt blev de vattenmelon...mums. Vi hade tur med vädret då de hade regnat tidigare på dan men nu va de varmt och solen lös en liten stund.
Till slut var vi tvungna att bege oss hem då våra lanternor inte fungerar på båten, så vi ville inte va ute för sent på sjön. Väl hemma va de en liten tjej som stupade i säng, alldeles lycklig över att hon hade fått åka båt. =)
 
 
 
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0