Sjukstuga deluxe

Lilleman har då otur. Igår va sambon hemma å vabbade med honom och var ner till hälsocentralen och fick veta att lilleman har öroninflammation på höger öra.
När jag kom hem från jobbet så hittade jag en vattkoppa på honom...som sen blev 2 och 3 st... han lyckades somna och var dessutom feberfri men inatt vaknade jag av att jag låg typ i en blöt pöl...kände på lilleman som låg bredvid mej att han va skållhet..de visade sej att han hade 39.8 graders feber. I med en alvedonsupp och lyckades efter lite om och men att somna om.
Vi vaknade för ca 1 timme sen och jag har inte hittat nå nya koppor på honom så ja hoppas verkligen att han får den lindriga varianten. Jag fick ju själv vattkoppor när jag var 27 år så jag är ändå glad att han får de nu när han är liten och kanske inte kommer ihåg så mycket av de. Men ja tycker synd om honom som både ska ha öroninflammation och vattkoppor samtidigt!
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0