Armbågen ur led

De är nu en månad sen jag skrev nåt sist, men då vi relativt nyligen hade en tragedi i familjen (då min svägerska förlorade sin man i en hjärnblödning) så har jag tappat suget lite att blogga... jag försöker däremot vara ganska flitig på Instagram fortfarande så vill ni se vad som händer om dagarna så kan ni gå in där och se (Zickim heter jag på Instagram).
Men ja ska berätta i stora drag vad som hänt sen sist...
För ca 2 veckor sen hoppade lilleman i soffan hela kvällen och landade snett vid ett tillfälle. Han tog sej direkt mot handleden och grät massor och jag misstänkte att den var stukad. Eftersom de va kväller så gjorde vi iordning oss för kvällen, bytte till pjyamas, gav han vällingflaskan osv.. efter flaskan så somnade han i mitt knä och eftersom vi inte kunde se någon svullad i vare sej arm eller handled så valde vi att gå och lägga oss.
 
Natten blev ganska orolig då lilleman vaknade med jämna mellanrum och grät när han skulle ändra sovställning, men jag gav han alvedon var 4e timme och eftersom han ändå lät mej klämma och känna på armen och böja lite försiktigt så förstod jag att inget var brutet iaf och trodde att det endast var en stukning (och det gör dom inget åt på sjukhuset) så valde vi ändå att stanna hemma...men när morgonen kom och vi märkte att han fortfarande hade ont så valde jag att åka in med honom till akuten. Vi blev sittande i ca 2,5 timme innan läkaren kom och tittade på honom och bestämde rätt snabbt att han skulle röntgas (man misstänkte nåt med armbågen då lilleman inte ville använda armen alls utan den hängde bara vid hans sida men handleden kunde han böja utan problem).
 
1 timme gick innan vi fick komma in på röntgen (som tur var somnade han då och sov hela väntetiden)...när han vaknade inne på röntgen så va han inte särskilt pigg på att vilja röntgas men allt gick bra och därefter skulle vi tillbaka till akuten och vänta in svaret.. ca 20 min senare kom läkaren och berättade att lillemans armbåge var delvis ur led! Ni kan ju bara tänka er hur de kändes i mitt mammahjärta, kunde väl inte i min vildaste fantasi tänka mej att armbågen skulle vara ur led. Ungen måtte ha hög smärttröskel. Min lilla krigare hade alltså legat hela natten med en armbåge ur led..stackare :(
 
Men som tur var så var de lätt åtgärdat...läkaren tog bara tag i hans arm och knixade till så var allt bra igen. Han skrek självklart till när allt hoppade rätt men sen var allt som vanligt igen, så skönt och se. Vi fick dock stanna kvar en stund så dom såg att han använde armen ordentligt..efter totalt 5 timmar fick vi åka hem igen...
Hädanefter blir de inge mer hopp i soffan hemma iaf.
 
Han fick två söta djur hos röntgen för att han va så duktig
 
Sen har vi gjort både roliga och tråkiga saker sen sist...en rolig sak är att mellan den 1-4 september var vi till Belgien för att närvara på Dimitris (halvbror till min svägerskas bortgångna man) bröllop. Då han är halvgrek så var de ett typiskt grekiskt bröllop. Jag har alltid drömt om att få gå på ett sånt så det var väldigt roligt att få närvara. Vi var egentligen inte bjudna då vi inte är släkt på något sätt men efter allt som har hänt så ville dom gärna att vi oxå kom, och vem kan tacka nej till de.
Vi hade 4 härliga dagar i Belgien, Antwerpen, med bra väder och mycket aktiviteter. Dock blev jag av med min väska innehållande min plånbok och systemkamera (hade dock tömt minneskortet på bilder iaf) redan första dagen, så de va mindre kul.
 
Då jag blev av med kameran så får ni stå ut med att alla bilder är tagna med mobilen
I denna underbara kyrka gifte dom sej
 
Otroligt maffig kyrka
 
 
 
Vi hittade en restaurang som serverade stooora pannkakor till lillemans lycka
 
Superfin dukning på bröllopsfesten...jag heter numera Mikaella =)
 
Mina fina pojkar
 
Trots hög volym och mycket stoj och stök somnade lilleman mitt under festen =)
 
 
Vi har även avklarat lite tråkigheter men ändå en fin dag, då vi strödde min svärfars aska i havet. Det var underbart väder och vi hade med oss både rosor och ballonger som vi släppte iväg.
 
 
En annan rolig sak är att jag nu har införskaffat mej en ny kamera iaf... Elgiganten hade lagerrensning för ca 1 vecka sen och då passade jag på...de blev dock inte den jag hade gått och suktat efter men iaf en ny kamera så jag är nöjd.
 
 

Zickim

Titta hit om ni vill läsa om min livs resa...att bli mamma!! Även mycket bilder på mina handgjorda smycken och recept samt drinktips!!

RSS 2.0